Sydvest Skydning                      
Foreningsservice 


 

DGI Foreningsservice er et værktøj for foreningens bestyrelse.

Find Foreningsservice her: http://foreningsservice.dgi.dk/

  • Herigennem bliver det blandt andet nemt at søge tilskud til kurser - du kan trække deltagerlister, programmer, mm ét sted, så du er fri for at lede flere steder.
 
  • Du får tilskud fra DGI på træner og lederkurser, hvis dine trænere og ledere er oprettet i systemet.
 
  • UDSPIL - DGI's magasin til ledere og instruktører

    Foreningsservice gør det let for dig at sikre, at dine instruktører og foreningens ledere kan modtage inspiration. En "knap" med UDSPIL, viser, at der er registreret ledere og instruktører, som ikke har taget stilling til, om de ønsker bladet. Når du trykker på knappen, bliver der oprettet et gratis abonnement til dem, som vi altid har gjort. De kan selvfølgelig selv sig nej, hvis de ikke ønsker bladet - det respekterer vi.

 

  • Er din forening på sociale medier? Som noget nyt kan du under "Stamoplysninger" tilføje din forenings link til Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn.
 
  • Er jeres hjemmeside adresse korrekt? ellers ret den gerne, da der henvises til den blandt andet under "Find forening" på dgi.dk.For at kunne benytte systemet skal man være registreret som bestyrelsesmedlem i foreningen og have et brugernavn og kodeord. Har du brug for et nyt brugernavn og kodeord skal du klikke på login knappen nederst på denne side – og bestille brugernavn og kodeord på loginsiden.

Se vejledningsvideo

Se den trykte vejledning her